W cyklu "Szef Poleca", w każdą sobotę, niedzielę i święta poszerzamy nasz jadłospis o jedno z dań. Wołowina w sosie śmietanowo-chrzanowym, Karkówka w sosie grzybowym lub kapusta faszerowana mięsem z dowolnie dobranym sosem albo coś delikatniejszego jak Pierś drobiowa w sosie koperkowo-śmietanowym.
Cena dania dnia wystawiona jest na tablicy w lokalu.
|
Marynowany z przyprawami i ziołami plaster karkówki pieczony na grillu.
|
|
Pierś z drobiu w chrupiącej panierce z dodatkiem soli i pieprzu. Najlepiej połączyć z podsmażanymi ziemniakami i którąś z naszych surówek.
|
Plaster świeżego schabu wieprzowego obtoczony w jajku i bułkę tartą zmieszaną z mąką. Najlepiej połączyć z podsmażanymi ziemniakami i którąś z naszych surówek.
|
Delikatna pierś drobiowa marynowana z przyprawami i ziołami opiekana na grillu.
|
|
|
|
|